Valutaer:
Velkommen: Log ind- Tilmeld

Privacy Notice

Vi anerkender vigtigheden af ​​at beskytte privatlivets fred for personlige oplysninger. Vi har indført rimelige politikker og sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de oplysninger, du giver os. Når du registrerer en konto hos os, giver du dit samtykke til at behandle sådanne indsendte personoplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Denne fortrolighedspolitik gælder for alle beskyttede personlige oplysninger indsamles, vedligeholdes eller bruges af os.

Hvilke oplysninger vi indsamler

Vi indsamler personoplysninger fra besøgende, der registrerer deres oplysninger (f.eks. Navn, køn, adresse, telefonnummer (r), e-mail-adresse osv) for at oprette en konto.

Hvordan vi bruger Information Du Giv

Hvis du giver os dine personlige oplysninger, så med dit samtykke, vil vi bruge disse oplysninger til at holde dig informeret om vores særlige begivenheder eller kampagner, og / eller til at behandle alle ordrer, du kan placere. Ellers kan vi bruge de oplysninger, du giver os kun at gennemgå vores resultater og til at forbedre vores tjenester til dig, eller at kommunikere med dig om din ordre.

Har vi dele dine oplysninger med andre

Vi vil aldrig sælge, udleje eller videregive vores kunders navne, adresser, e-mail adresser eller andre personlige oplysninger til enhver enhed. Medmindre vi er forpligtet til at gøre det ved lov eller i forbindelse med en retskrav eller proces.

Tilbage