Valutaer:
Velkommen: Log ind- Tilmeld

Shipping & Returns

Shipping

Ordrer skib via International Express Mail Service og normalt ankommer inden for 1 uge. Vi er en professionel online forhandler og samarbejder med EMS lang sigt. Alle ordrer er forsikret for det fulde købesummen, og kan spores på EMS hjemmeside.

Sørg for at du er hjemme, når pakker forventes at ankomme.

Alle pakker er sendt inde i en anden kasse.

Mens for engroshandel, bedes du kontakte os! Gratis forsendelse og stor rabat kan tilbydes.

Returpolitik

Før nyder nem udveksling & returret, skal du kontakte os for shipping adresse, hvis du vil sende elementer tilbage. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ubrugte, uvasket, med alle tags vedlagt.

Bekræft farve, størrelse og stil, når du afgiver din ordre i henhold til billeder, vi tilbyder. Efter at have modtaget vores produkter, hvis du ikke er tilfreds med farve eller størrelse, men ikke problemer med kvaliteten, ombytning eller delvis refusion af købesummen er til rådighed. Return shipping er på købers regning.

Med hensyn til kvaliteten problemer eller fejl version, bedes du tage billeder af de elementer og sende dem til os. Vi tager det fulde ansvar, hvis kvalitetsproblemer er berørt.

Hvis du gerne vil udveksle objekter til en anden stil eller anmodning om tilbagebetaling, bedes du informere os tracking nummer efter produkterne sendes sendes tilbage. Når vi har modtaget din pakke, vil vi sende varen du genbestille eller refundere din betaling.

Hvis du har spørgsmål om returnering dine produkter, så kontakt os!

Ordreannullering

skal bestilles Annullering af en ordre før ordren er afsendt. Årsag, at vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 6-8 timer efter ordrer placering, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter den er placeret. Din forståelse er værdsat. Annullering anmodninger efter ordren er afsendt behandles i overensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse.

Venlig Bemærk: Hvis du ikke har modtaget din 10-cifret tracking nummer inden for 3 dage efter din bestilling, kan din e-mail-serveren har set det som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for at få hjælp.

Tilbage